ابراز همدردی  با دانشجوی دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان  در تاریخ ۲۰ آبان ۱۳۹۸ بعد از اقامه نماز ظهر  و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین احمد عدالتی  برنامه ختم گروهی قرآن کریم  با حضور فروغ مظلومی مدیر امور فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی لارستان و فاطمه  کامران فرد ،اسداله فاتحی کارشناسان امور دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی لارستان، همچنین جمعی ازاساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشکده بهداشت اوز  برای تسلی دادن به دانشجو نسرین پاینده  و شادی روح پدر بزرگوارشان به همت دفتر نهاد مقام معظم رهبری (دامه برکاته )  و  با همکاری کانون  فرهنگی دانشجویی  در نمازخانه دانشکده برگزار گردید.