اولین جلسه ریاست جدید دانشکده بهداشت اوز با معاونین، اساتید و کارکنان دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز در روز ۲۷ مرداد ماه ۹۹ اولین جلسه ریاست دانشکده بهداشت اوز دکتر اقبال سخاوتی در سالن رازی این دانشکده با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی، معاونین، اساتید و پرسنل مجموعه برگزار گردید.
جلسه با خواندن آیاتی از کلام الله مجید توسط مهندس محمدرضا شوشتریان شروع شد.
حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای نهاد رهبری ضمن تشکر از دکتر محمدرضا زارع در زمان تصدی به معرفی دکتر سخاوتی پرداختند.
دکتر محمدرضا زارع رییس اسبق دانشکده بهداشت ضمن خوش آمدگویی و تشکر از دکتر سخاوتی جهت تقبل این پست پر مسئولیت، از مجموعه ی دانشکده ی بهداشت بعنوان یکی از بهترین مجموعه ها یاد کردند.
دکتر راضیه ذوالقدر معاون آموزشی دانشکده بهداشت اوز ضمن خوش آمد گویی به ریاست جدید از دکتر زارع تشکر و قدردانی نمودند.
دکتر اقبال سخاوتی ریاست جدید دانشکده بهداشت اوز ارتقای سیستم آموزشی در علوم پزشکی را یک هدف واحد خواندند که همگی باید برای رسیدن به آن تلاش نمایند.
وی  ابراز داشتند از اینکه در میان جمعی از اندیشمندان علمی قرار گرفته اند بسیار خرسند می باشند و از آن بعنوان یک نعمت الهی یاد کردند که در دانشکده بهداشت اوز میسر گردیده است.
دکتر سخاوتی در پایان آرزوی توفیق الهی جهت ارتقاء و توسعه هر چه بیشتر این دانشکده و شهرستان نمود.
الهام غیاثی/اتمام خبر