بازدید از معدن توسط انجمن علمی مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت اوز مهرماه ۱۳۹۸

دانشکده علوم پزشکی لارستان ، مدیریت فرهنگی دانشجوئی

بازدید از معدن توسط  انجمن علمی مهندسی بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت اوز

به گزارش مفدا لارستان ،در روز سه شنبه مورخ ۲۳ مهرماه نود و هشت  اعضای انجمن علمی مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار دانشکده بهداشت اوز به همراه دانشجویان رشته بهداشت حرفه ای و ایمنی کار ورودی ۹۶ با سرپرستی دکترحیدر محمدی ،عضو هیات علمی گروه مهندسی  بهداشت حرفه ای ،از معدن سرب و روی کوه سرمه  فیروزآباد واقع در کیلومتر ۵۵ جاده فیروزآباد- جم بازدید به عمل آوردند.

این بازدید شامل دو بخش بازدید از کارخانه بهره برداری و فرآوری و بخش معدن بود؛ در بخش کارخانه دانشجویان با روند تولید و غنی سازی مواد خام و سنگ های استخراج شده از معدن من جمله: نحوه ی انتقال مواد به کارخانه، نحوه و روند خردسازی سنگ ها، روند غنی سازی فلزها، موارد ایمنی و بهداشتی تولید فلز، نحوه دفع پسماندها، روند تعمین برق، آب و… آشنا شدند.

همچنین در این بازدید دانشجویان با نحوه ی کار در معدن، نکات ایمنی و بهداشتی در معدن، وسایل، تجهیزات و ماشین آلات در معدن، نحوه استخراج و انفجار در معدن زیرزمینی و… آشنا گردیدند.