بازدید دانشجویان  انجمن علمی مهندسی  بهداشت حرفه ای دانشکده بهداشت اوز، از پتروشیمی مروارید عسلویه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، صبح  روز چهار شنبه مورخ ۵ آذر ماه  تعداد ۵۶ نفر از دانشجویان رشته بهداشت حرفه ایی و ایمنی کار  دانشکده بهداشت اوز ،با هماهنگی انجمن علمی مهندسی بهداشت حرفه ای  و با سرپرستی و همراهی دکتر حیدرمحمدی،مدیر گروه رشته مهندسی بهداشت حرفه ای ، و دکترعبدالرسول  رحمانی  بازدیدی از پتروشیمی مروارید، عسلویه داشتند و با بخش های مختلف ،فرایند تولید و محصولات این واحد پتروشیمی آشنا شدند .

هدف از این بازدید آشنایی دانشجویان با پتروشیمی و فرآیند های تولید مواد شیمیایی پتروشیمی بوده است، همچنین دانشجویان با ماشین آلات و تجهیزات حفاظتی و ایمنی در HSEو روش استفاده از آنها آشنا شدند.