بازدید سرزده معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان از دانشکده بهداشت اوز

بازدید سرزده  معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان  از دانشکده بهداشت اوز

ظهر روز دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه ۹۸ دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان با همراهی   فروغ مظلومی مدیر فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان و زیور عبداله پور مسئول کتابخانه  دانشکده پرستاری لارستان از کتابخانه  دانشکده بهداشت اوز بازدید و جلسه ای  با معاون آموزشی ،کارشناسان فرهنگی و امور تغذیه دانشکده  در کتابخانه برگزار کردید . همچنین از خوابگاه ها بازدید و در جریان امور خوابگاه ها قرار گرفتند.