بازدید عضو شورای شهر اوز از دانشکده بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، روز شنبه ۵ مرداد سال جاری، فریبا صالحی عضو شورای شهر اوز به همراه طیبه جباری و فاطمه کمال نژاد که از فعالان اجتماعی هستند با رئیس دانشکده بهداشت اوز دیدار کرده و ضمن بازدید از دانشکده از نزدیک در جریان امورات و خدمات آن قرار گرفت.

دکتر عبدالله مبشری رئیس دانشکده بهداشت اوز نیز در این دیدار ضمن خوش آمدگویی با اشاره به مزیت های دانشکده بهداشت اظهارداشت: ساختمان این دانشکده به همت خیرین ساخته شده و اساتید آن از قشر جوان و پرتلاش هستند.

فریبا صالحی نیز در این دیدار با بیان هدف خود از بازدید تصریح کرد: هدفم از این بازدید ایجاد تعامل هرچه بیشتر بین دانشکده و شورای شهر بوده تا در پی آن پیشرفت روزافزون شهر و دانشکده بهداشت اوز را شاهد باشیم.