بازدید فرماندار و بخشدار شهرستان اوز از دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان صبح روز ۱۶ آذر ۹۸ مهندس علی اصغر علیپور فرمانداری شهرستان اوز و محمدحسین آتش فراز بخشدار به مناسبت  روز دانشجو از دانشکده بازدید به عمل آوردند.

در این بازدید دانشجویان با اهدا گل و خوش آمد گویی به استقبال مهمانان رفتند.

همچنین رونمای از عکس شهدای ۱۶ آذر توسط  فرماندار  انجام پذیرفت.

سپس در دفتر ریاست نشستی صمیمی با ریاست ،معاونین ،اعضای هیات علمی ،فرماندار بسیج دانشجویی دانشکده و جمعی از کارکنان داشتند  در این جلسه هرکدام از معاونت ها مختصری از دستاورد ها و فعالیت های خود را ارائه نمودند. مهندس علیپور از  فعالیت های پژوهشی استقبال ویژه ای کردند و در خصوص رفع مشکلات و کمبود های دانشکده قول مساعدت  و حمایت از طرف فرمانداری را دادند. ودر پایان از قسمت های مختلف دانشکده بازدید به عمل آوردند.