برگزاری جلسه با فرماندار و اعضای هیات امنا در دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز در تاریخ ۱۶ شهریور ماه ۹۹  جلسه ی  هم اندیشی با حضور مهندس علی اصغر علی پور فرماندار شهرستان اوز و اعضای هیات امنای دانشکده به ریاست حاج محمد محمودی ،دکتر اقبال سخاوتی رییس دانشکده بهداشت اوز حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دفتر نهاد رهبری (دامه برکاته)و جمعی از معاونین و کارکنان در سالن رازی برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی آغاز گردید.

مهندس علی پور فرماندار شهرستان اوز ضمن تبریک انتصاب به دکتر سخاوتی و تقدیر ویژه از هیات امنا  که زیر ساخت ها را به سرانجام رسانیده اند،کار خیرین را به ایجاد چشمه ای پر برکت دانستند.

اعضای هیات امنا با تبریک انتصاب دکتر سخاوتی به عنوان رییس دانشکده بهداشت مهترین اهدف خود را ارتقای دانشکده و دانستند که  با برنامه ریزی های درست و مدون بتوان به این هدف رسید.

دکتر سخاوتی رییس دانشکده بهداشت هدفش ارتقای دانشکده بهداشت اوز به قطب بهداشت جنوب کشور ،افزایش رشته ها همچنین  ایجاد رشته های تحصیلات تکمیلی  دانست.