برگزاری سومین سمینار ارتقای سلامت در مناطق گرمسیری

در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ۹۷ روز شنبه  سومین سمینار ارتقای سلامت در دانشکده بهداشت اوز با حضور دکتر محمد حسین کریمی ریاست  دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر عبدالله مبشری ریاست دانشکده بهداشت اوز،حجت الاسلام و المسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دافتر نهاد رهبری (دامه برکاته ) ،جمعی از معاونین ،اساتید،کارکنان و دانشجویان در سالن همایش رازی برگزار گردید.

در این سمینار دکتر کریمی،ساسان امانت ،دکتر حیدر محمدی،دکتر راضیه ذوالقدر، مهندس پرویزی ،دکتر سبحانی ،دکتر جلیلیان از دانشکده علوم پزشکی کرمانشاه بصورت وبینار و جمعی از دانشجویان فعال پژوهشی دانشکده بهداشت  اوز ارائه سخنرانی داشتند.

هدف از برگزاری این سمینار بحث و تبادل نظر پیرامون مسائل پژوهشی مهم در مناطق گرمسیری ایران و ارائه راهکارهای علمی بوده است.