برگزاری مراسم سوگواری سالار شهیدان ابا عبداله الحسین(ع) در دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز در تاریخ سوم شهریور ۹۹ مراسم سوگواری سالار شهیدان اباعبداله الحسین  در سالن رازی با حضور ریاست دانشکده دکتر اقبال سخاوتی، حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دفتر نهاد رهبری (دامه برکاته )، معاونین، اساتید، کارکنان دانشکده در سالن رازی برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین احمد عدالتی و دکتر اقبال سخاوتی بیاناتی ارائه نمودند.

فاطمه خلیلیان کارمند دانشکده بهداشت  دکلمه ای از  عاشورا را قرائت واحسان حسین شیری به روضه خوانی پرداختند در پایان از برندگان مسابقات قرآنی و کارمندان به مناسبت روز کارمند از طرف فرهنگسرای دفتر مقام معظم رهبری (دامه برکاته ) تقدیر و تشکر به عمل آمد.