برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشکده بهداشت اوز

در اول مهرماه ۹۹  به مناسبت هفته دفاع مقدس  مراسمی با حضور ریاست  دانشکده  دکتر اقبال سخاوتی ،مسئول فرهنگسرای  نهاد رهبری ( دامه برکاته )حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی ،جمعی از معاونین  ،اساتید، کارکنان و دانشجویان در سالن رازی دانشکده بهداشت اوز  برگزار گردید.

در این مراسم  پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم زهرا مقصود به ارائه  مقاله ای از هفته دفاع مقدس پرداختند پس از آن  حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی دفاع مقدس را  آلگویی به پاسخگویی به  همه ی نسل ها درهر مقطعی که باشند دانست. دکتر سخاوتی  منیت زدایی را مهمترین درس عاشورا دانستند.علیرضا دهقانی فرمانده بسیج دانشجویی دانشکده بهداشت اوز هفته دفاع مقدس را تبریک گفتند. در ادامه به برندگان مسابقات جوایزی از طرف فرهنگسرای نهاد رهبری (دامه برکاته ) اهدا شد سپس حضار به طرف نمایشگاه از سنگر تا دانشگاه رفته و این نمایشگاه  را افتتاح نمودند.