برگزاری همایش انقلابیون جوان در دانشکده بهداشت اوز

در آذر ماه ۹۸ همایش انقلابیون جوان به مناسبت فرا رسیدن هفته بسیج و چهلمین سالگرد تاسیس بسیج مستضعفان به فرمان رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) به همت دفتر فرهنگسرای مقام معظم نهاد رهبری(دامه برکاته) و بسیج دانشجویی دانشکده بهداشت اوز با حضور سرگرد امیر جاهدی فرمانده سپاه لارستان، سرگرد مجتبی مجردی فرمانده سپاه ناحیه اوز،حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای مقام معظم رهبری (دامه برکاته )، علیرضا پیرمراد مسئول بسیج دانشجویی لارستان، جمعی از اساتید و دانشجویان در سالن حافظ دانشکده برگزار گردید .

این همایش با موضوع: تحلیل و تبیین بیانیه گام دوم انقلاب، با سخنرانی سرگرد جاهدی برگزار گردید.

در پایان برنامه جلسه پرسش و پاسخ حول محور گام دوم  انقلاب صورت پذیرفت.