برگزاری کارگاه پیشگیری از سوء مصرف مواد در دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان در روز ۳۰ مهر ماه ۹۸ کارگاه پیشگیری از سوء مصرف مواد ویژه ی  دانشجویان جدید الورود، توسط  اداره مشاوره دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان با همکاری انجمن علمی و کانون فرهنگ و ادب با حضور ۱۰۱ نفر از دانشجویان در سالن حافظ دانشکده بهداشت اوز برگزار گردید.

پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید  وپخش سرود ملی، دکتر محمدرفیع بذرافشان ریاست اداره مشاوره دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی، اهمیت  کارگاه ها و دوره های پیشگیری از سوء مصرف مواد، راه های پیش گیری و درمان اعتیاد صحبت نمودند.

لیلا دباشی کارشناس ارشد روانشناسی بالینی شروع به تدریس  در مورد  پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر را عنوان و به بحث تبادل نظر پرداختند، در پایان گروه تائتر دانشکده به اجرای نمایش پرداختند.