برگزاری کرسی تلاوت و مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

برگزاری کرسی تلاوت  و مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

ظهر دوشنبه ۱۳ خردادماه  1398به مناسبت سالگرد ارتحال معمار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) مراسم کرسی تلاوت در محل نمازخانه دانشکده بعداز اقامه نماز جماعت ظهروعصر به امامت حجت الاسلام والمسلمین  احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دفتر نهاد رهبری(دامه برکاته ) با حضور ریاست ،معاونین، اساتید و پرسنل برگزار گردید.

تلاوتی چند از کلام الله مجید توسط جواد شکیبا (کارشناس فرهنگی) بعنوان قاری کرسی انجام گرفت.

دکتر عبدالله مبشری(ریاست دانشکده) و حاج آقا عدالتی(مسئول دفتر نهاد) بعداز تلاوت قرآن ضمن عرض تسلیت به مناسبت سی امین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) مطالبی پیرامون وصایا و زندگی نامه ایشان بیان نمودند.