بزرگداشت یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان  در تاریخ  ۱۵ دی ماه ۹۸ روز یکشنبه بعد از برگزاری نماز ظهر و عصر، مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهید  سرافراز اسلام سردار حاج قاسم سلیمانی و یارانش با حضور دکتر محمدرضا زارع ریاست دانشکده بهداشت اوز ،حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دفتر مقام معظم رهبری( دامه برکاته) و جمعی از معاونین، اساتید،کارکنان و دانشجویان در نمازخانه دانشکده به همت دفتر مقام معظم رهبری (دامه برکاته) ستاد اقامه نماز دانشکده، واحد فرهنگی – دانشجویی با همکاری دانشجویان بسیجی و مجری گری خانم عارفه دلجو برگزار گردید.

این مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط محمد حسین بایرام لو، حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی، پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی شهادت  سردار سلیمانی را قرائت نمودند.

دکتر محمد رضا زارع ضمن تسلیت، توضیحاتی در خصوص شبهات ایجاد شده از طریق معاندان  وفضای مجازی غربی ایراد فرمودند  و به روشنگری  وشفاف سازی این شبهات پرداختند.

حاج مسعود  محسن زاده از رزمندگان ۸ سال دفاع مقدس  از خاطرات زمان جنگ صحبت کردند و نماز اول وقت و ولایت پذیری را لازمه عاقبت بخیری بیان کردند.پس از قرائت دل نوشته توسط زهرا مقصود رابط ستاد اقامه نماز محمد حسین بایرام به روضه خوانی  پرداخته ،پخش کلیپ پایان  بخش مراسم بود.