تمهیدات کامل دانشکده بهداشت اوز جهت میزبانی از دانشجویان در بازگشایی مجدد دانشگاه ها

زنگ بازگشایی مجدد دانشگاه این بار در ۱۷ خردادماه نواخته شد و پویایی  و حیات مجددا به فضای آموزشی دانشگاه ها برخواهد گشت اما این بار، در پشت چهره ای پوشیده با ماسک و اضطرابی ناشی از ابتلا به کرونا. مهندس علی پرویزی مهر استاد مشاور امور فرهنگی ـ دانشجویی دانشکده بهداشت اوز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معمار کبیر و بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، از آمادگی کامل دانشکده بهداشت اوز برای میزبانی  از دانشجویان خبر دادند.

وی ضمن تشکر از مسئولین معاونت آموزشی دانشجوی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان خانم دکتر کشتکاران و ریاست دانشکده دکتر زارع اظهار داشتند: به جرات می توان ادعا نمود که دانشکده علوم پزشکی لارستان بویژه دانشکده بهداشت اوز، ایمن ترین شرایط ممکن را جهت حضور دانشجویان فراهم نموده است. به عنوان مثال دانشکده علوم پزشکی  لارستان از جمله اولین دانشگاه هایی است که در بدو ورود دانشجویان اقدام به نمونه گیری و تست کرونا کرده و تا زمان مشخص نشدن نتیجه تست و همچنین اطمینان از سلامتی دانشجویان، مجوز حضور آنها را در محیط های آموزشی و کارآموزی  صادر نمی نماید. همچنین در تمام دوران حضور دانشجویان در دانشکده، سلامتی آنها به صورت مداوم مورد پایش قرار می گیرد.

مهندس پرویزی در ادامه به سایر اقدامات مهم صورت گرفته توسط واحد فرهنگی دانشجویی دانشکده اشاره نمودند، از جمله:

۱- گروه بندی مجازی دانشجویان جهت ورود به محیط خوابگاهی و دانشکده در زمان های مختلف.

۲ – در اختیار قراردادن پک بهداشتی برای دانشجویان ( ماسک (۲ عدد برای هر روز)، دستکش (۲ جفت برای هر روز)،  محلول ضدعفونی دست (۲۰۰ سی سی)، face shield )

۳ – کاهش ۵۰ درصدی ظرفیت خوابگاه ها در راستای رعایت پروتکل های فاصله گذاری اجتماعی

۴ – ضدعفونی کامل خوابگاه ها و فراهم نمودن شرایط ضدعفونی ۲ بار در روز برای خوابگاه

۵ – ایجاد ایستگاه های ضدعفونی دست در دانشکده و خوابگاه ها

۶- اجرای برنامه فاصله گذاری اجتماعی در استفاده از سرویس های دانشکده

۷ – ارائه آموزش های پیشگیرانه به دانشجویان، خدمه ها و سرپرستان

در پایان مهندس پرویزی ضمن توصیه به رعایت بهداشت فردی توسط دانشجویان، پیشاپیش از آنها بابت همکاری های لازم با مسئولین دانشکده تشکر و قدردانی نمودند.