توجه دانشجویان متقاضی میهمانی در دوره های کارآموزی و کارورزی جهت نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

سلام علیکم

احتراما، با توجه به تداوم وضعیت موجود در کشور برای مقابله با همه گیری کرونا، معاونت محترم آموزشی وزارت متبوع علاوه بر” فرایند میهمانی وانتقال” معمول که مطابق با سنوات گذشته، از ابتدای اردیبهشت لغایت مردادماه امسال در سامانه مربوطه ثبت شده است، در جهت ایجاد سازوکارهایی برای تسهیل درمیهمانی دانشجویان در دوره های کار آموزی و کارورزی، درصدد فراهم نمودن امکان میهمانی دانشجویان دوره های مذکور در دانشگاههای استان محل سکونت، به جای دانشگاه محل تحصیل (منوط به تایید دانشگاه مبدا ومقصد) برای نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ می باشد.

بدینوسیله موارد زیر جهت استحضار و اطلاع رسانی به دانشجویان ایفاد می گردد:

– امکان ثبت نام جهت میهمانی واحدهای کارآموزی وکارورزی نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در دانشگاههای محل سکونت دانشجویان، از طریق سامانه نقل وانتقال ومیهمانی از روز شنبه ۹۹/۵/۲۵ شروع و لغایت روز جمعه ۹۹/۵/۳۱ فعال خواهد بود (با توجه به محدودیت زمانی برای  هماهنگی های لازم، این دوره قابل تمدید نخواهد بود).

– دانشگاههای مبدا ومقصد می‏بایست با توجه به شرایط موجود و با توجه به ظرفیتهای آموزشی شان، در بازه زمانی ۹۹/۶/۱ لغایت ۹۹/۶/۱۰ نسبت به بررسی واعلام نظر در خصوص درخواستهای دانشجویان در سامانه اقدام نمایند.

– ثبت درخواست برای میهمانی واحدهای کار آموزی و کارورزی، به منزله قطعی بودن میهمانی نبوده و منوط به اعلام نظر دانشگاه مبدا ومقصد می باشد، لذا ثبت درخواست در این سامانه هیچ حقی برای متقاضی ایجاد نخواهد کرد.

– دانشگاه‏های مقصد هیچگونه الزامی برای اسکان و یا ارائه هرگونه تسهیلات خوابگاهی برای دانشجویان میهمان ندارند. لذا لازم است دانشجویان حتما به این موضوع توجه لازم را مبذول فرمایند.