جشن میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار در دانشکده بهداشت اوز

روز شنبه مورخ ۲۲ دیماه جشن ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دفتر نهاد رهبری
(دامه برکاته) و جمعی از معاونین ،اساتید، کارکنان و دانشجویان در محل نمازخانه دانشکده بهداشت اوز برگزار شد.

این مراسم به همت دفتر نهاد رهبری و کانون های  مذهبی-انقلابی و قرآن وعترت برگزار شد.

ابتدای مراسم مسئول دفترفرهنگسرای نهاد رهبری(حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی) ضمن خیرمقدم و خوش آمد گویی به میهمانان و حاضرین جلسه، این عید فرخنده را تبریک و مطالبی دراین خصوص ایراد نمودند.

مولودی خوانی توسط مداح گرانقدر استاد حسین شیری و سرود خوانی توسط دانش آموزان  مدرسه قرآنی صورت گرفت.

درپایان از مداح ،پرستاران حاضر درجلسه(کامران مبشری وخدیجه ارژنگ) و گروه سرود با تقدیم هدایایی تقدیر بعمل آمد.

همچنین با توجه به برگزاری مسابقه مجازی که سوالاتی پیرامون ولادت حضرت زینب طرح شده بود به قید قرعه به عزیزان شرکت کننده جوایزی اهداء شد.