جلسه برنامه ریزی جهت سوگواری دهه محرم در دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت اوز در تاریخ ۲۹ مردادماه ۹۹ جلسه هم اندیشی و برنامه ریزی  حول برنامه های فرهنگی، دانشجویی و پژوهشی با حضور دکتر سخاوتی ریاست دانشکده، حجت الاسلام و المسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای دفتر نهاد رهبری (دامه برکاته)، کارشناسان دفترفرهنگسرا ، فرهنگی و دانشجویی در دفتر ریاست برگزار گردید.

در این جلسه راهکارهای جهت برگزاری مراسمات دهه محرم و برنامه ها مورد برسی قرار گرفت  واعضا جلسه پیشنهاد های خود را ارائه دادند.

مصوبات جلسه

۱-تعظیم شعائر اسلامی، سیاه پوشی فضای دانشکده.

۲- برگزاری مسابقات زیارت عاشورا ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان.

۳-مسابقه کتابخوانی ربیع الایتام به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر ویژه دانشجویان.

۴- ختم دسته جمعی قرآن بصورت مجازی

۵-اهدای بسته فرهنگی.

۶-جلسه سخنرانی با موضوع سیره زندگی امام حسین (ع) با رعایت حفظ پروتکل های بهداشتی.

۷- پخش روزانه زیارت عاشورا بصورت  در سیستم صوتی خودکار دانشکده.

۸-مسابقه تفسیر زیارت عاشورا.

۹-مسابقه کتابخوانی راه رشد به مناسبت هفته امر به معروف و نهی از منکر ویژه اساتید و کارکنان.

۱۰-شرکت کارکنان و اساتید در عزاداری مسجد اهل بیت علیهم السلام (مجازی و حضوری)

۱۱- وبینار مداحی و روضه خوانی ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان.

اتمام خبر/ غیاثی