حضور دانشجوی دانشکده بهداشت اوز در مراسم عقد “تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت”

عبدالوهاب ولی پور دانشجوی رشته بهداشت حرفه ای و دبیر کانون هلال احمر دانشکده بهداشت اوز  و همچنین نائب دبیر مجمع کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت در مراسم عقد تفاهمنامه همکاری مشترک بین سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت مطبوع  که در  روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه در وزارت بهداشت برگزار شد، حضور پیدا کردند.

در این مراسم دکتر سیماسادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر محمد گل‌فشان رئیس سازمان جوانان هلال احمر، دکتر حسن زائری لطف مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت، دکتر محمدرضا منصوری معاون دانشجویی و جوانان سازمان جوانان هلال احمر وعبدالوهاب ولی‌پور نائب دبیر مجمع کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت و جمعی از مسئولین مربوطه  حضور به هم رساندند.

در ادامه این مراسم حکم دبیر و نائب دبیر مجمع تخصصی کانون‌های هلال احمر توسط رییس جمعیت جوانان هلال احمر و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت اهداء شد.