رئیس دانشکده بهداشت اوز در پیامی روز مهندس را به تمامی مهندسین تلاشگران این عرصه در دانشکده تبریک گفت..

دکتر مبشری رئیس این دانشکده در پیامی روز مهندس را تبریک گفت. متن پیام به شرح زیر است:

فرا رسیدن پنجم اسفند روز بزرگداشت دانشمند نامی خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس را خدمت مهندسین کشور به ویژه مهندسین دانشکده بهداشت اوز تبریک عرض می‌نمایم. پنجم اسفندماه، بزرگداشت خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

اینجانب ضمن تبریک روز  مهندس و تشکر از کلیه مهندسین متعهد و خدمتگزار دانشکده به لحاظ تلاش بی شائبه و مستمر در راستای رشد و تعالی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در حوزه سلامت، توفیق روزافزون همه مهندسین را در اعتلای فرهنگ و ارزش های اسلامی از درگاه ایزد منان خواستارم.