راهیابی عبدالوهاب ولی پوردانشجوی دانشکده بهداشت اوز به عنوان نائب دبیر شورای مرکزی مجمع تخصصی کانون‌های هلال احمر وزارت بهداشت کشور

در تاریخ ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ انتخابات مجمع تخصصی کانون های فرهنگی هلال احمر دبیران و کاندید های  مجمع تخصصی کانون‌های فرهنگی هلال احمر وزارت بهداشت کشور با حضور دکتر زائری لطف ،سرپرست اداره کل فرهنگی وزارت بهداشت و دبیران کانون های هلال احمر و کاندیداهای مجمع تخصصی کانون های فرهنگی هلال احمر برگزار گردید در این انتخابات عبدالوهاب ولی پور دانشجوی  مهندسی بهداشت  حرفه ای ۹۶ دانشکده بهداشت اوز با کسب ۳۱ رای از ۴۰ رای به عنوان عضو اصلی این شورا انتخاب شد.