شرکت در مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره)

همزمان با آخرین روزها از ماه مبارک رمضان مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) روز دوشنبه ۱۳ خردادماه ۱۳۹۸ در مسجد شیخ اوز با حضور بخشدار ، علما ، معتمدین ، نماینده شورای استان ، فرماندهان و نیروهای نظامی و انتظامی ، مسئولین و نیروهای حفاظتی ندامتگاه اوز ، شهرداری ، هلال احمر ، فرهنگیان ، دانشگاهیان ، مسئولین شهر اوز ، اعضای شوراهای اسلامی ، دهیاران و معتمدین روستاها و جمعی از مردم روزه دار برگزار شد.

در این مراسم ابتدا شیخ سلمان قائدی امام جماعت مسجد محمدی اوز به تلاوت قرآن پرداخت و سپس حاج الاسلام والمسلمین رهنما(امام جماعت مسجد اهل بیت (ع)) فضائل معنوی امام راحل را بیان کردند.

شیخ صالح انصاری(مدیر مجتمع دینی امام شافعی اوز) نیز از دیگر سخنرانان مراسم بودند همچنین مطالبی پیرامون عمل به راه و روش امام راحل ایراد نمودند.

درپایان حاج عبدالله معصوم زادگان (سخنگوی امام جمعه و رئیس اتاق اصناف اوز) پیام تسلیت شیخ عبدالعزیز قاضی زاده(امام جمعه شهر اوز) در سالروز ارتحال امام (ره) را قرائت کردند.