پیام تبریک رئیس دانشکده بهداشت اوز به مناسبت روز زن

رئیس دانشکده به مناسبت روز ولادت حضرت فاطمه(س) و روز زن پیامی ارسال نمود. دکتر عبدالله مبشری  در این پیام ضمن اشاره به فضایل حضرت فاطمه (س) وبر بهره گیری از معنویت وجود آن حضرت این روز فرخنده را تبریک گفت.

خواهران محترم دانشکده بهداشت اوز:

میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم اخلاق و قله رفیع فضائل صدیقه کبری،حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به شما همکاران گرامی و خانواده های محترمتان تبریک عرض نموده وسلامت ودوام توفیق همه بانوان مخصوصا بانوان دانشکده بهداشت اعم از معاونین، اساتید، کارمندان و دانشجویان، را به برکت نام مقدس حضرت فاطمه(س) از پیشگاه خداوند منان آرزومندم.

بی تردید انتخاب میلادحضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن ، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخار آمیزومسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این “آینه خدای نما”بنگریم و”فاطمی شدن” را به مجاهدت طلب کنیم و بااخلاق بهشتی دختر پیامبر(ص) شبیه تر گردیم.