پیام تبریک ریاست دانشکده بهداشت اوز به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی

رئیس دانشکده بهداشت اوز، در پیامی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی را تبریک گفت و همگان را به حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن ماه دعوت نمود.

والفجر. ولیال عشر. والشفع والوتر. والیل اذایسر

دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، مطلع فجر اسلام حقیقی و نقطه عطفی با شکوه، در تاریخ مجاهدت های دلیرانه ملت بزرگ ایران علیه ظلم و بی عدالتی طاغوت و طاغوتیان است؛ سرآغاز استقرار انقلابی الهی به رهبری امام خمینی (ره) و پشتوانه خون پاک شهدا، سعادت و تکامل فردی و اجتماعی را هدف نهایی خود قرار داده است و علیرغم هجمه های سنگین و مداوم، همچنان عالمانه از میراث گرانقدر خود پاسداری می کند.

اکنون در چهلمین سالروز به ثمر نشستن رستاخیزی هستیم

بر همه ماست که قدردان خون شهدا، امام شهدا و راه متعالی شهدای ارجمند انقلاب باشیم و برای بالندگی بیش از پیش ارزش های نظام و انقلاب که اکنون تحت زمامت و رهبری عالمانه مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) و اقدامات و تلاش های ارزشمند دولت تدبیر و امید،  کوشا بوده و تلاش کنیم.

بی تردید جامعه دانشگاهی ،دانشجویی و دانشکده بهداشت اوز دست در دست مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار لارستان امسال نیز به مانند سال های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن، داشته و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.

دکتر  عبدالله مبشری

رئیس دانشکده بهداشت اوز