پیام تبریک رییس دانشکده بهداشت شهرستان اوز به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

دکتر اقبال سخاوتی رییس دانشکده بهداشت شهرستان اوز طی پیامی روز جهانی بهداشت محیط را تبریک گفت

متن پیام بدین شرح می باشد
با عنایت به اینکه در تقویم فدراسیون بین المللی بهداشت محیط روز  ۲۶ سپتامبر روز جهانی بهداشت محیط نام گرفته است؛ اینجانب ضمن تبریک این روز به جامعه بهداشت محیط کشور برای یکایک خدمتگزاران این عرصه سلامت ، در اجرای رسالت مهم حفظ و مراقبت از محیط از درگاه الهی موفقیت و سلامت مسئلت می نمایم .
امروزه دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب تنها از طریق برخورداری از محیط سالم و ارائه عادلانه خدمات سلامت فراهم می شود.
 بی شک روز جهانی بهداشت محیط فرصت مغتنمی است تا با بازنگری و نگاه مجدد به توانمندی ها و دستاوردها و انتظارات موجود برای پاسخگویی به هنگام و شایسته به مردم ، در قالب یک برنامه منسجم و کلان همراه با سایر دستگاههای مسئول در مسیر تحقق سلامت مردم گام برداریم .
با تبریک روز جهانی بهداشت محیط به دانشجویان و همکاران بهداشت محیط دانشکده بهداشت شهرستان اوز، آرزوی موفقیت برای یکایک خدمتگزاران این عرصه را از درگاه الهی مسئلت می نمایم.