پیام تبریک فرمانده بسیج دانشجویی دانشکده بهداشت اوز

بسم الله الرحمن الرحیم

دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه های عزت آفرین ایران، نمادی از فرزانگی ملت سرفرازی است که خاطرات دلاوری های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار خواهد ماند.هفته دفاع مقدس  یادآور ایثار و استقامت رادمردان و شیرزنانی است که در لبیک به فرمان امام و مقتدای خویش در دفاع از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی آب و خاک و سرزمین ایران عزیز جانفشانی نموده و حماسه های ماندگاری را بر برگ های زرین انقلاب اسلامی افزودند.و براستی که چه زیبا آن پیر فرزانه فرمود: در دفاع مقدس ابهت دو ابر قدرت جهان به دست دلاورمردان ایران اسلامی در هم شکست.
ملت ایران در هشت سال جنگ تحمیلی با دفاع مشروع از اصول اسلامی، تمامیت ارضی و انقلاب مردمی و دینی خویش، نقطه عطفی را در تاریخ معاصر رقم زدند. هشت سال ایستادگی و استقامت مثال زدنی این ملت، بسیاری از معادلات جهانی را تغییر داد و امید و باور به پیروزی محور حق را در میان ملل مظلوم و آزادی خواه دنیا قوام بخشید. در حقیقت در این جنگ نابرابر، مردان و زنان مسلمان ایرانی، یکه و تنها، با اتکا به خداوند قادر و متعال سلحشورانه در برابر تمامیت کفر و الحاد ایستادند و مبارزه کردند و پس از هشت سال دفاع و نبرد بی امان با استکبار جهانی،ابر قدرت ها،غرب و شرق و ارتجاع با نمایندگی رژیم بعثی صهیونیستی ،اجازه تصرف یک وجب از خاک میهن اسلامی را به دشمنان ندادند.
جنگ ما نه برای خاک، بلکه برای دفاع از باورهای دینی و ارزشهای انقلاب اسلامی بود و از آن روی بود که دفاع مقدس نام گرفت. نبرد اسلام و کفر تمامی ندارد لذا از شکلی به شکل دیگر تغییر چهره می دهد. امروز نیز مردم ایران اسلامی در یک نبرد تمام عیار اقتصادی و فرهنگی با استکبار جهانی، پایمردانه از عزت و شرف نظام مقدس اسلامی و ارزشهای انقلاب اسلامی دفاع و حراست می کنند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره رشادت ها و دلاورمردی های همه شهیدان والامقام، رزمندگان و ایثارگران ، مراتب تهنیت و تبریک خویش را به مناسبت این ایام غرور آفرین ابراز نموده و از خداوند متعال سربلندی ایران اسلامی و توفیقات روزافزون ملت شریف ایران الخصوص ایثارگران ، جانبازان و نیروهای مسلح قهرمان را تحت توجهات حضرت ولی عصر (عجل ا… تعالی فرجه الشریف) و در پرتو منویات رهبر عظیم الشان انقلاب و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) مسالت می‌نمایم.

علیرضا دهقانی
فرمانده بسیج دانشجویی دانشکده بهداشت اوز