پیام تبریک گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت علوم پزشکی لارستان به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

۲۶ سپتامبر مصادف با ۴ مهر ماه هر سال توسط فدراسیون بین المللی بهداشت محیط به عنوان روز جهانی بهداشت محیط نامگذاری شده است. شعار ” روز جهانی بهداشت محیط در سال ۲۰۲۰ ( سال شمسی ۱۳۹۹) ” « بهداشت محیط، راهبرد کلیدی نظام سلامت در مبارزه با همه گیر شدن بیماریها» می باشد. این شعار برپایه نقش حیاتی رشته مهندسی بهداشت محیط در زمان پاسخ اولیه به شیوع بیماری های همه گیر در سراسر جهان انتخاب شده است. مهندسین بهداشت محیط در این حیطه نقش مهمی در بررسی شیوع بیماریهای عفونی از جمله covid 19 و همچنین جلوگیری از شیوع بیشتر آن ایفا نمودند.
گروه مهندسی بهداشت محیط دانشکده بهداشت علوم پزشکی لارستان روز جهانی بهداشت محیط را به تمام تلاشگران عرصه سلامت که با تلاش شبانه روزی خدمت به جامعه را برگزیده اند تبریک عرض مینماید. این روز، روز بزرگداشت انسان های گرانقدری است که بی وقفه خدمات موثر و ارزشمند را به هموطنان خود ارائه می نمایند و سلامتی، ارمغان همیشگی آنان است.