پیام ریاست دانشکده بهداشت اوز در خصوص شهادت فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، سردار حاج قاسم سلیمانی

پیام  دکتر محمد رضا زارع ریاست دانشکده بهداشت اوز در خصوص شهادت فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران  انقلاب اسلامی ایران، سردار حاج قاسم سلیمانی

بسم الله الرحمن الرحیم

شهادت، وصال با یاران شهید و اینچنین عروج ملکوتی فرمانده بین المللی مقاومت، سردار سرافراز اسلام، قاسم سلیمانی، این بزرگ مرد ایران زمین و نماد مبارزه با استکبار جهانی که در قبال ایثار ورشادت های بی بدیل در دوران مبارزه با نفاق و ستم دریافت نمود، تبریک و تسلیت باد.

این افتخار هرچند که مراتب عرض تبریک را طلب می نماید، لکن خالی شدن جبهه های حق علیه باطل از وجود سردار قلوب و دلاور اسلام مایه تاسف، تاثر و اندوه فراوان است. بدین سبب این عروج ملکوتی را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر ارواحناله الفدا، مقام معظم رهبری دامه” برکاته و ملت شهید پرور ایران  بخصوص جامعه دانشگاهی و علم آموزان این مرز و بوم تبریک و تسلیت عرض می نماییم.

امید است که ملت شهیدپرور ایران بخصوص فرهیختگان دانشگاهی بتوانند بیش از پیش استوار و پابرجا قدم در راه فرمانده مدافع حرم و بزرگ مرد جبهه مقاومت و سایر شهدای ایران عزیز، قرار دهند.