گرامیداشت ۹ دی در دانشکده بهداشت اوز

در نهم دی ماه ۹۷  بعد از اقامه نماز ظهر و عصر، کارگاه روشنگری و بصیرت افزایی حماسه ۹ دی ،به همت دفتر فرهنگسرای  نهاد رهبری  (دامه برکاته ) و امور فرهنگی در نمازخانه دانشکده برگزار گردید . این کارگاه با حضور  حجت الاسلام والمسلمین احمد عدالتی مسئول فرهنگسرای  نهاد رهبری (دامه برکاته )، جمعی از معاونین، اساتید ،کارکنان و دانشجویان همچنین  مهمان مدعو  این کارگاه دکتر عبدالحمید نجاتی استاد حوزه و دانشگاه در نمازخانه دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین  احمد عدالتی  و دکتر نجاتی به ایراد سخن پرداختند ،همچنین عرفان عرفانی از دانشجویان همین دانشکده مقاله ای در این مورد  را قرائت نمود و نهم دی ماه گرامی داشته شد.